UITZONDERLIJKE VILLA OP 300 METER VAN HET STRAND, BENISSA, ALICANTE

UITZONDERLIJKE VILLA OP 300 METER VAN HET STRAND, BENISSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 65040

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

729,04 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.495.000

Beschrijving

Dit nieuwe project gelegen te Benissa is slechts op 300 m afstand van het prachtige strand van La Fustera. Het huis, ontworpen met een exclusieve,  moderne, functionele architectuur, creëert praktische en esthetisch aangename ruimtes. Het is opgedeeld over drie verdiepingen op een perceel van 1.040m2 met uitzicht op zee.

De villa heeft 4 slaapkamers, waarvan twee en suite, drie volledig uitgeruste badkamers, een gastentoilet, open keuken met kookeiland en lichtrijke woon- & eetkamer in open concept waardoor een unieke en doorzichtige ruimte ontstaat. Er is ook een grote wasruimte en een multifunctionele ruimte. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer en suite te creëren op de halve kelderverdieping.

Buiten is er een zwembad van 40m2 omgeven door een groot terras en een onderhoudsarme aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem, een ruime  parkeerplaats, overdekt door een hoogwaardige canvas luifel.

Benissa is een authentiek, schilderachtig stadje tussen Calpe en Moraira. Het beeldig historisch centrum met geplaveide straten en 17de-18de-eeuwse huizen, geeft het een unieke charme en maakt het bezoeken zeker de moeite waard. Door het Mediterrane klimaat is het landschap van de bergen en valleien bekleed met boomgaarden. Een idyllische omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Wandelen door de vele kleine, smalle straatjes of door de Jalon Vallei is zeker een aanrader. Benissa heeft een 4 km lange kustlijn met verschillende kleine, verborgen baaien, alsook meerdere zandstranden zoals “Els Pinets” of “La Caleta la Fustera”. Benissa heeft bovendien een jachthaven, Las Basetes, bijna op de grens met Calpe. De Sierra Bernia is één van de belangrijkste natuurrijkdommen van de gemeente en met zijn mooie wandelroutes kan je hier heerlijk in nauw contact zijn met de natuur.