Uitzonderlijke villa op eerste lijn golf en zeezicht, Las Colinas, Costa Blanca

Uitzonderlijke villa op eerste lijn golf en zeezicht, Las Colinas, Costa Blanca

Pand ref: REAL 885

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

200 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 890.000

Beschrijving

De Limonero villa’s bevatten 18 moderne en luxueuze villa’s in Las Colinas Golf & Country Club Ze bevinden zich op een geprivilegieerde plaats van het resort van de golf club met prachtige aangelegde tuinen met paden in natuurlijke steen. Deze private gemeenschap omvat 1ste -en 2de lijn golfvilla’s naar zuiden gericht met zicht op de golf en de zee.

De luxueuze Limonero villa’s zijn ontzettend stijlvol en in ultramoderne stijl gebouwd met hoog aanstaande kwaliteiten in afwerkingen en in bouwnormen met de laatste technologische snufjes en interieur design. De gezellige buitenruimtes zijn gemaakt om volop te genieten van het buitenleven in Spanje. In het buitenzwembad waan je uzelf in het paradijs. Led verlichting, airco, osmose filter voor water in keuken, volledig uitgeruste design badkamers, dressings….

Deze 4-slaapkamer villa, heeft een woonoppervlakte van 200m2 helemaal gelijkvloers en 65m2 terrassen op een grondoppervlakte van 746 m2. De woning geniet van adembenemende uitzichten over de golf en de zee vanop de terrassen, de living en de slaapkamers. Vanop de grote terrassen en vanuit het zwembad kijkt u over het golfterrein.

Kom genieten in alle luxe en rust van dit unieke en exclusieve golfresort aan de Costa Blanca.

Las Colinas kan rekenen op een geprivilegieerde inplanting door zijn nabijheid van de kust in een vallei tussen heuvels ten zuiden van Alicante.

Dit golfresort won verscheidene internationale prijzen als beste Golf Resort van Spanje en Lider Villa Resort van Europa en Spanje.

Las Colinas blinkt uit door de privacy die alle woningen genieten door de uitzonderlijke mooie natuurlijke omgeving en de manier van integratie van alle woningen in deze prachtige natuur!

Dit resort beschikt over diverse sportmogelijkheden buiten golf, een private Beach Club op 1ste lijn met zwembad, restaurant en café.