UITZONDERLIJKE LUXE VILLA OP LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

UITZONDERLIJKE LUXE VILLA OP LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Pand ref: REAL 63875

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

285 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.020.000

Beschrijving

Deze unieke villa is gelegen aan de rand van het natuurgebied met open onevenaarbaar uitzicht over het resort met een Zuid-Zuid-West oriëntatie.

Lima community is een resort binnen de Las Colinas Golf & Country Club, met een totale oppervlakte van 150.000 m². Het bestaat uit 134 Villa’s en 8 Signature Villa’s, verdeeld over verschillende fasen. Deze fasen zullen bestaan ​​uit vrijstaande en geschakelde villa’s met 3 tot 4 slaapkamers. De Villa L Pelicano is top! Het wordt gebouwd op een van de beste locaties van La Colinas Golf & Country Club.

Een paradijs voor golfliefhebbers, maar dankzij het uitzonderlijke klimaat dat de Costa Blanca Zuid biedt, maken de sport- en vrijetijdsaccommodaties, waaronder een privé Beach Club met uitzicht op zee en restaurants, gecombineerd met hoge kwaliteit en privacy dit een exclusief en populair resort. Als u op zoek bent naar rust en vrede, elegantie en luxe, dan moet u hier zijn. Een plek met aantrekkingskracht om te genieten van natuur, sport en vrije tijd, wat je ook kiest.

Las Colinas Golf & Country Club ligt op 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante, op 10 minuten van La Zenia Boulevard, een van de grootste winkelcentra met 130 winkels. Kortom, de perfecte locatie voor uw droomhuis.

Een huis kopen in Las Colinas is toegang tot een wereld zonder privileges en genieten van de gezonde mediterrane levensstijl. De luxe om in harmonie met de natuur te leven en toegang te hebben tot diensten met een hoge toegevoegde waarde.