UITZONDERLIJKE LUXE VILLA OP LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

2.020.000

REAL 63875

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

4

Badkamers

4

Woonoppervlakte

285 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze unieke villa is gelegen aan de rand van het natuurgebied met open onevenaarbaar uitzicht over het resort met een Zuid-Zuid-West oriëntatie.

Lima community is een resort binnen de Las Colinas Golf & Country Club, met een totale oppervlakte van 150.000 m². Het bestaat uit 134 Villa's en 8 Signature Villa's, verdeeld over verschillende fasen. Deze fasen zullen bestaan ​​uit vrijstaande en geschakelde villa's met 3 tot 4 slaapkamers. De Villa L Pelicano is top! Het wordt gebouwd op een van de beste locaties van La Colinas Golf & Country Club.

Een paradijs voor golfliefhebbers, maar dankzij het uitzonderlijke klimaat dat de Costa Blanca Zuid biedt, maken de sport- en vrijetijdsaccommodaties, waaronder een privé Beach Club met uitzicht op zee en restaurants, gecombineerd met hoge kwaliteit en privacy dit een exclusief en populair resort. Als u op zoek bent naar rust en vrede, elegantie en luxe, dan moet u hier zijn. Een plek met aantrekkingskracht om te genieten van natuur, sport en vrije tijd, wat je ook kiest.

Las Colinas Golf & Country Club ligt op 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante, op 10 minuten van La Zenia Boulevard, een van de grootste winkelcentra met 130 winkels. Kortom, de perfecte locatie voor uw droomhuis.

Een huis kopen in Las Colinas is toegang tot een wereld zonder privileges en genieten van de gezonde mediterrane levensstijl. De luxe om in harmonie met de natuur te leven en toegang te hebben tot diensten met een hoge toegevoegde waarde.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen