UITZONDERLIJKE LUXE VILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

UITZONDERLIJKE LUXE VILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61071

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

5 badkamers

2 Parkeerplaatsen

249 m2 oppervlakte

5 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.865.000

Beschrijving

In Residential Jazmines laten wij u graag kennis maken met Villa Marina, een villa met moderne architectuur. Open ruimtes, veel licht en een prachtig uitzicht op zee zijn de belangrijkste kenmerken die deze woning definiëren.

Villa Marina heeft 3 slaapkamers met en-suite badkamers, de hoofdslaapkamer is een privéruimte om te ontspannen met uitzicht op zee, hetzij in uw bubbelbad of op uw privéterras. De eetkamer verdient een speciale vermelding, een ruime en lichte kamer, met directe toegang tot het terras met kamerhoge ramen, volledig kunnen worden opengezet en zo de eetkamer uitbreiden naar uit te breiden naar het terras en te genieten van een ongelooflijk uitzicht op de zee.

De voorzieningen van deze villa zijn eindeloos en weerspiegelen de kwaliteit en uitrusting: lift, gesloten garage voor 2 voertuigen die intern communiceren met de hal, tv-kamer, domotica, wasruimte, vloerverwarming in het hele huis, infinity zwembad en grote tuin. Een prachtige plek om het hele jaar te wonen, genietend van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee van het Residential Resort Cumbre del Sol.

Deze villa wordt gebouwd op een plot van 1158m2