UITZONDERLIJKE LUXE VILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Costa Blanca Noord

2.865.000

REAL 61071

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

5

Woonoppervlakte

249 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

5

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

In Residential Jazmines laten wij u graag kennis maken met Villa Marina, een villa met moderne architectuur. Open ruimtes, veel licht en een prachtig uitzicht op zee zijn de belangrijkste kenmerken die deze woning definiëren.

Villa Marina heeft 3 slaapkamers met en-suite badkamers, de hoofdslaapkamer is een privéruimte om te ontspannen met uitzicht op zee, hetzij in uw bubbelbad of op uw privéterras. De eetkamer verdient een speciale vermelding, een ruime en lichte kamer, met directe toegang tot het terras met kamerhoge ramen, volledig kunnen worden opengezet en zo de eetkamer uitbreiden naar uit te breiden naar het terras en te genieten van een ongelooflijk uitzicht op de zee.

De voorzieningen van deze villa zijn eindeloos en weerspiegelen de kwaliteit en uitrusting: lift, gesloten garage voor 2 voertuigen die intern communiceren met de hal, tv-kamer, domotica, wasruimte, vloerverwarming in het hele huis, infinity zwembad en grote tuin. Een prachtige plek om het hele jaar te wonen, genietend van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee van het Residential Resort Cumbre del Sol.

Deze villa wordt gebouwd op een plot van 1158m2

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen