UITZONDERLIJKE 1 LEVEL LUXE VILLA OP GOLFDOMEIN, LAS COLINAS, ALICANTE

UITZONDERLIJKE 1 LEVEL LUXE VILLA OP GOLFDOMEIN, LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 61586

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

162 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.210.000

Beschrijving

Lima Communidad is gelegen in Las Colinas Golf & Country Club nabij Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, Spanje. Las Colinas ligt in de heuvels en is omgeven door een natuurreservaat, mediterrane bossen en fruitboomgaarden die een unieke, afgelegen en rustige omgeving bieden. Deze gated community met 24-uurs beveiliging biedt een prachtige selectie van moderne appartementen en villa’s. De golfbaan werd uitgeroepen tot Beste Golfbaan van Spanje 2015 door de World Travel Awards, het is ook uitgeroepen tot het Beste Villa Resort van Spanje in 2015 & 2016 en heeft sindsdien verschillende andere prijzen verzameld.

Las Colinas is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze resorts in de regio en heeft een aantal professionele sportpersoonlijkheden onder haar gemeenschap die hun vakantiehuis hier in het Resort van Las Colinas Golf hebben gekocht vanwege de algehele uitstraling van de voorzieningen en de omgeving, alsmede de superieure en hoge kwaliteit.

Vanuit de open keuken en de woon- & eetkamer hebt u een prachtig uitzicht over de tuin, het private zwembad en de groene omgeving. Er zijn 3 slaapkamers voorzien met 2 badkamers, plus een apart gastentoilet. Deze woning beschikt over een terras dat zich uitrekt over de volledige lengte van de woning van maar liefst 230 m2. Zo geniet elke ruimte over grote raampartijen en van een uitzonderlijk uitzicht.