UITZONDERIJK LUXE APPARTEMENT MET UITZICHT OP GOLF, LAS COLINAS, ALICANTE

UITZONDERIJK LUXE APPARTEMENT MET UITZICHT OP GOLF, LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 62647

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

93 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 475.000

Beschrijving

Appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers met een groot terras. Bij het betreden van het appartement vindt u een praktische kledingkast voor jassen en schoenen, evenals de open keuken, het eetgedeelte en de woonkamer. Als je naar rechts loopt, heb je een kleine gang, van waaruit je toegang hebt tot beide slaapkamers en de gastenbadkamer. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Vanuit beide slaapkamers en de woonkamer heeft u direct toegang tot het terras op het zuiden.

De open keuken, eetkamer en woonkamer profiteren van het natuurlijke licht van de grote ramen naar het terras. Het grote terras is zowel overdekt als open. Hier kijkt u uit over de gemeenschappelijke ruimte en de groene omgeving. Dit appartement op de eerste verdieping heeft een privégedeelte bij het gemeenschappelijke zwembad met ruimte voor een kleine koelkast, een tafel en stoelen en ligbedden. Het gemeenschappelijke zwembad is 25 meter lang, waardoor het heerlijk zwemmen is.

Inbegrepen bij het appartement is een parkeerplaats en een eigen berging in de onderbouw.

Las Colinas Golf & Country Club Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een vallei van 330 hectare paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels komt u te weten waar Las Colinas Golf & Country Club voor staat. Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.

2de veridep, 3 slaapkamers: 775.000 eur

153 m2 woning en 46 m2 terras