UITMUNTENDE LUXE VILLA OP ADEMBENEMEND RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

UITMUNTENDE LUXE VILLA OP ADEMBENEMEND RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 68183

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

329 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 780.000

Beschrijving

Deze gelijkvloerse villa zal worden gebouwd met 3 zeer ruime slaapkamers met telkens een en-suite badkamer. Iedere woning is voorzien van een grote kelderruimte die u de mogelijk biedt deze in te richten als hobbykamer, cinemaruimte, sportkamer …

Deze villa’s worden opgetrokken op de tweede lijn langsheen het meer. Vanaf het dakterras heeft u dan ook een direct uitzicht op het kristalheldere meer en op La Reserve, een prachtige uitgestrekte tuin om tot ontspanning te komen, te sporten of te genieten van de natuur. Centraal in het Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van het domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin twee eilanden drijven met op één van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. Zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur met daarbij verschillende sport- en recreatiegebieden speciaal ontworpen voor het ganse gezin. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida ligt op 4 km van de zee. Het is gelegen in een uniek gelegen enclave van de regio Murcia, waar u kunt genieten van de twee zeeën en meer dan 300 dagen zon per jaar. Het is omgeven door golfbanen en dichtbij allerlei diensten, voorzieningen en sport- en vrijetijdsactiviteiten.