TRENDY BEGANE GROND VILLA, RODA GOLF, SAN JAVIER, MURCIA

TRENDY BEGANE GROND VILLA, RODA GOLF, SAN JAVIER, MURCIA

Pand ref: REAL 61310

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

84 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 279.000

Beschrijving

In dit kleinschalige complex met gelijkvloerse villa’s met privé zwembad, verschillende terrassen en een solarium moet u zeker gezien hebben in Roda. Het leent zich perfect om te genieten van de zon, alle uren van de dag, elke dag, het hele jaar door.

De villa’s hebben 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een ingerichte keuken en een woon-eetkamer. Elke woning heeft zijn eigen privé parkeerplaats aan de oppervlakte, privé zwembad met douche, solarium en 2 terrassen.  Zowel de woning als de tuin worden van verlichting voorzien, op de slaapkamers zijn ingebouwde kasten voorzien en de badkamer zijn volledig uitgerust. De pre-installatie voor de airco en de parkeerplaats die bij elke woning bijhoort maken het lijstje aan voorziene extra’s volledig af.

San Javier is een kustdorp met prachtige stranden en alle nodige faciliteiten zoals supermarkten, tapas bars, restaurants, banken en apothekers. Het dorp heeft een zeer goede verbinding met Murcia en Cartagena. Het grote shopping center Zenia Boulevard met zijn 130 trendy winkels ligt op 10 minuten rijden. Dos Mares overdekt shopping center ligt op 1 km. De modderbaden en het Las Salinas reservaat van Lo Pagan liggen ook op wandelafstand.