Trendy appartement met prachtig uitzicht, in een groene oase op een golfresort vlakbij Alicante

Trendy appartement met prachtig uitzicht, in een groene oase op een golfresort vlakbij Alicante

Pand ref: REAL 5582

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

117,80 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 370.500

Beschrijving

Middenin een groene oase tussen de heuvels vind je dit gloednieuwe project in een prachtig golfresort nabij Alicante stad.

Dit fantastisch project in het prachtige golf resort is ideaal gelegen nabij de stad Alicante en de luchthaven. Kom genieten van deze mooie, mediterrane natuurlijke omgeving met amandelbomen, olijfbomen en tal van wijngaarden te midden van de heuvels. Het golfdomein ligt slechts op 20 minuten van de ongerepte zandstranden van de Middellandse Zee.

Een 18-holes golfbaan, par 72 met vijf meren en een riviertje voor de golfers onder jullie

Het project bestaat uit: Appartementen, villa’s en half-open bebouwingen, met privaat zwembad of gemeenschappelijk zwembad. Elke woning beschikt over een parkeerplaats.

Op het domein vindt u een clubhuis, en een restaurant met typische Spaanse gerechten en een groot terras om lekker te genieten van het uitzicht en de overheerlijke keuken. U kan er ook een golfwinkel terugvinden en naast golfen, kan u enkele routes volgen om te wandelen of te mountainbiken met de luxe om deze omgeving van pracht en praal te bewonderen

Deze nieuwbouw appartementen genieten een ideale oriëntatie met prachtige panoramische uitzichten over golf en meer, en enorm veel lichtinval door de grote glaspartijen . De leefruimte staat haaks op het terras wat een zeer ruimtelijk, open gevoel creëert. Grondplannen op aanvraag.

In het totaal worden er 2 blokken met telkens 10 appartementen gebouwd, verdeeld over 2 verdiepingen.
Er zijn 12 luxeappartementen beschikbaar met 2 slaapkamers (2 badkamers) en 8 appartementen met 3 slaapkamers (2 badkamers).
24  parkeer plaatsen, een gemeenschappelijk zwembad, grote gemeenschappelijke groene zones en een ruim terras maken het geheel compleet.

Alle appartementen beschikken over 1 auto staanplaats. Sommige appartementen hebben er zelfs 2 ter beschikking.

Het betreft het showhouse dat volledig ingericht wordt opgeleverd aan deze prijs, zelfs de decoratie!