STRAKKE LAAGBOUWVILLA MET RUIME PERGOLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

STRAKKE LAAGBOUWVILLA MET RUIME PERGOLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Pand ref: REAL 62181

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

138 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 555.000

Beschrijving

Deze strakke en moderne villa is gelegen in een prachtige omgeving in Alfaz del Pi, zeer dicht bij de urbanisatie “El Arabi”. Een geconsolideerd gebied dat dichtbij vele voorzieningen en winkels ligt.

De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 ensuite, een wasruimte/berging. De overdekte garage is verbonden met een directe toegang tot het huis. Een grote woon-eetkamer met open keuken, alsook rondom de woning een maar liefst 11m lange aangebouwde pergola aan de zuidgevel. De grote raampartijen aan de woonkamer zorgen voor een direct zicht naar het terras & de pergola toe bij het zwembad, alsook voor veel natuurlijke lichtinval.

Alfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen allen vlakbij.