STRAKKE DESIGN VILLA MET ZEEZICHT, BENITACHELL

STRAKKE DESIGN VILLA MET ZEEZICHT, BENITACHELL

Pand ref: REAL 67439

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

569 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.221.850

Beschrijving

In het paradijselijke Cumbre del Sol, aan de Costa Blanca Noord, wordt deze unieke villa met spectaculair zeezicht ontwikkeld, een plek om te genieten van zowel de natuur als de zon en de zee. Een nieuwe exclusieve woning op een van de best gelegen percelen binnen een uitzonderlijke residentie. De uitzichten zijn ongekend en een ware traktatie voor de zintuigen, hiermee ook een van de belangrijkste kenmerken van deze luxe villa.

Het ontwerp van deze villa combineert een echt moderne architectuur op een stijlvolle en functionele manier. Op de gevel, gekenmerkt door grote geometrische figuren, gecreëerd op basis van rechte lijnen en in de vorm van kubussen, overheerst de kleur wit, wat de villa een zeer elegant en minimaal ontwerp geeft. De tuin, 100% mediterraan van stijl, heeft stenen muren die helpen om het complex in de omgeving te integreren.

De villa is verdeeld over drie verdiepingen. Toegang tot de woning bekomen we via de bovenverdieping, met overdekte parkeerplaats voor twee voertuigen. Op dit verdieping bevindt zich tevens het daggedeelte, bestaande uit een grote woonkeuken met kookeiland inclusief inbouwapparatuur van topmerken, een ruime woonkamer met aansluitend het terras dat u voorziet van een indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee. Op dezelfde verdieping bevindt zich de master suite met een eigen badkamer en een eigen terras om te genieten van het mooie weer en het uitzicht.

Op de begane grond bevinden zich twee grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en een terras waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Er is ook een kleine lounge op dit verdieping waar u kan lezen, ontspannen of mediteren.

Op het terras van de bovenste verdieping bevindt zich het overloopzwembad, daarnaast geniet u hierop van de zon en een spectaculair uitzicht. Een ideale plek om het aperitief te nuttigen, te barbecueën met familie en vrienden of gewoon een ontspannend dutje te doen in de zon.

Met een benijdenswaardige ligging, naast spectaculaire baaien en stranden, omgeven door natuur met een uniek gastronomisch en recreatief aanbod heeft deze omgeving alles te bieden. Makkelijke verbinding met de twee internationale luchthavens, op minder dan 100 km. Dankzij de  strategisch gelegen tussen Alicante en Valencia stad, een paradijs aan de Costa Blanca Noord.