STRAKKE DESIGN VILLA MET PRIVE ZWEMBAD, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

STRAKKE DESIGN VILLA MET PRIVE ZWEMBAD, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Pand ref: REAL 71121

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

85,50 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 315.500

Beschrijving

JUNCO-woningen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, allemaal met dezelfde esthetiek, kwaliteit en functionaliteit. Deze flexibiliteit biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid om een woning te kiezen die het beste bij u behoeften past.

Er is een keuze uit verschillende woonoppervlaktes variërend van 85 m² tot 115 m², met twee of drie slaapkamers en twee varianten woonruimte. Daarnaast zijn er tal van opties voor afwerking, soorten airconditioning, zelfverbruik met fotovoltaïsche panelen of huisbesturing met domotica.

Binnen dit concept bestaat de mogelijkheid om een al ontworpen product te configureren dat het beste past bij uw specifieke wensen, en dat alles tegen een vaste prijs. Dit maakt het proces van het vinden van de ideale woning veel gemakkelijker en biedt de mogelijkheid om de woning te personaliseren zonder onverwachte kosten.

De woningen liggen in een uitgestrekt gebied nabij het centrum van Alfaz del Pí, in de provincie Alicante. Deze locatie biedt de perfecte balans tussen rust en toegang tot levendige bestemmingen. Binnen slechts 10 minuten bereik je het kosmopolitische leven van Benidorm of het charmante oude centrum van Altea, beide bekend om hun levendige dag- en nachtleven.

Dankzij de nabijheid van Calpe en Villajoyosa kun je gemakkelijk de stranden en baaien met kristalhelder water bezoeken, evenals talrijke wandelpaden met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het warme klimaat maakt van Alfaz del Pí een unieke plek met een hoge levenskwaliteit, ideaal om het hele jaar door van te genieten.

Met deze gunstige ligging, omgeven door een scala aan recreatieve mogelijkheden, culturele bezienswaardigheden en schitterende natuur, biedt deze locatie een ideale combinatie voor zowel ontspannen wonen als een actieve levensstijl.