STRAK MODERN APPARTEMENT MET RIANT TERRAS, BENIJOFAR

STRAK MODERN APPARTEMENT MET RIANT TERRAS, BENIJOFAR

Pand ref: REAL 61524

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

56,50 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 253.000

Beschrijving

Deze nieuwe residentie in de rustige omgeving van Benijofar bestaat uit 15 woningen, 5 per verdieping, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De penthouses hebben ook een groot privé solarium van 75 m2 met een apart toilet en pre-installatie voor een keuken, waar u kan genieten van de prachtige zomerse zonsondergangen. Daarnaast heeft de residentie een groot groen gebied met een zwembad voor alle eigenaren, evenals parkeergelegenheid en berging. Het MoMa is een prachtig gebouw in Benijofar, op slechts 10 minuten van de stranden en de golf van Costa Blanca, met gemeenschappelijk zwembad, groene zones en mooi aangelegde terrassen voor ontspanning.

De appartementen zijn perfect voor gezinnen, koppels met of zonder kinderen en, kortom, voor iedereen die wil genieten van de hoge standing van de Spaanse Costa Blanca, in een rustige en onvergelijkbare omgeving als geen ander: omgeven door de natuur, prestigieuze golfbanen en de authentieke stranden van Guardamar, Torrevieja en La Mata.

Appartement op de begane grond met ruime en aangename terrassen om buiten te leven, te ontspannen en te genieten van de sfeer. In een paar stappen, heeft u toegang tot het zwembad en de prachtige tuinen van de urbanisatie dit vanaf 249 000 euro.
Appartement op het eerste verdiep met groot balkon met uitzicht op het zwembad en de prachtige gemeenschappelijke bomen. Een uniek panoramisch uitzicht van waaruit u de moderne urbanisatie en haar meest bijzondere hoekjes kunt aanschouwen, dit vanaf 269 000 euro.
Penthouse met groot privé solarium van 75 m2 met toilet en pre-installatie voor een keuken, en niets minder dan een privé zwembad! Vanwaar u kunt genieten van dromerige zonsondergangen met een lekker drankje in uw hand, dit vanaf 319 000 euro.