STRAK APPARTEMENT OP AANTREKKELIJKE LOCATIE, BENIJOFAR, ALICANTE

STRAK APPARTEMENT OP AANTREKKELIJKE LOCATIE, BENIJOFAR, ALICANTE

Pand ref: REAL 71539

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

61,50 m2 oppervlakte

1 terras

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 222.000

Beschrijving

Benijófar is een aantrekkelijke locatie aan de Costa Blanca, die steeds populairder wordt onder golfers, natuurliefhebbers, en mensen die willen genieten van het Spaanse leven. Amay Properties heeft het plan om hier een uniek kleinschalig residentieel complex met 30 luxe appartementen te bouwen. Hier zijn enkele van de meest opvallende aspecten van dit project:

Het complex biedt appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ideaal voor verschillende gezinsgroottes en behoeften. De appartementen op de begane grond beschikken over grote terrassen en eigen tuinen, perfect voor buitenactiviteiten en zelfs het kweken van je eigen sinaasappels. De penthouses hebben grote balkons van 84 tot 170 m², met een privé solarium van 73 tot 120 m². Het solarium is uitgerust met een privézwembad en een buitenkeuken, wat deze penthouses bijzonder maakt voor ontspanning en entertainment.

Het complex is geschikt voor vakanties, permanente bewoning, of als slimme investering. Met de nabijheid van de brede zandstranden (op slechts 10 minuten), en de vele voorzieningen en activiteiten in de omgeving, is dit complex aantrekkelijk voor een breed scala aan bewoners en investeerders.

De appartementen en penthouses bieden een panoramisch uitzicht, wat een prachtig aspect is van het wonen in deze regio. Op loopafstand zijn er diverse gemeentelijke voorzieningen, waaronder tennis- en padelbanen, een openluchtzwembad, en een bibliotheek met internationale boeken. Deze voorzieningen dragen bij aan een actieve en gevarieerde levensstijl.

Benijófar is een levendige gemeenschap met tal van evenementen en activiteiten gedurende het hele jaar. Of het nu gaat om de weekmarkt met verse groenten en fruit, kerstvieringen, Pasen, of de jaarlijkse tapastour, er is altijd iets te beleven voor jong en oud. Deze levendige sfeer zorgt ervoor dat bewoners zich nooit hoeven te vervelen, zelfs niet in de mildere “wintermaanden”.

Appartement op begane grond vanaf 222 000 euro.
Appartement op 1ste verdiep vanaf 242 000 euro.
Penthouse op 2de verdiep met privé zwembad vanaf 398 000 euro.