SPECTACULAIRE VILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

SPECTACULAIRE VILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61078

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

783 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.642.000

Beschrijving

Als er één villa is die opvalt door zijn ontwerp en de open ruimtes met zicht op zee, dan is dat Villa La Isla. Het meest spectaculaire aan Villa La Isla is de indrukwekkende eetkamer, met een open indeling voor, TV-ruimte, lounge en de eetkamer ook verbonden met de grote keuken, door een prachtig centraal eiland. Al deze ruimtes zijn verbonden met de buitenwereld, met het terras bij het zwembad en de veranda om bijna het hele jaar door buiten te eten terwijl u de zee bewondert.

De hoofdslaapkamer verdient ook een speciale vermelding, met een eigen badkamer met dubbele wastafel, met bad en douche, verbonden met de kleedkamer en de zithoek, een comfortgericht ontwerp, dat licht en zon binnenlaat en toelaat de zee te aanschouwen bij het ontwaken.

Villa la Isla heeft in totaal vier slaapkamers, allemaal met badkamer en suite, kleedkamer of kasten en toegang tot terras met uitzicht op de zee. Uitgerust met parkeergelegenheid voor twee voertuigen, en indrukwekkende buitenruimtes met infinity pool, tuin, terrassen en een grote veranda om te genieten van het leven in de Middellandse Zee.