SIGNATURE VILLA BINNEN EXCLUSIEF RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

SIGNATURE VILLA BINNEN EXCLUSIEF RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 65868

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

329 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 780.000

Beschrijving

Deze gelijkvloerse villa’s worden gebouwd op de tweede lijn langsheen het meer van Santa Rosalia. Voorzien van 3 zeer ruime slaapkamers met elk een en-suite badkamer en een prachtig dakterras dat uitzicht biedt op de prachtige lagune, geniet u hier volop van een ware oase aan rust en luxe. Slechts enkele villa’s van dit model worden er gebouwd en zijn allen als extraatje voorzien van een grote kelderruimte, die u zelf nog een persoonlijke invulling kan geven, denk maar aan een sport- en of hobbykamer, extra ruimte voor bezoekers, …

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van dit domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin 2 eilanden drijven met op 1 van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. In de meer dan 120.000 m2 aan zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur, zijn er verschillende sport- en recreatiegebieden ontworpen voor het hele gezin. Bijna 4.000 bomen, voornamelijk inheemse soorten. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Het hart van Santa Rosalía, een enorme centrale tuin bestemd om te leven; uitgerust met diverse attracties om op een andere manier van de natuur, sport of vrije tijd te genieten en waar Het Meer altijd zijn aanwezigheid opdringt. Het hebben van een enorme groene ruimte naast uw huis is altijd een voorrecht. De ideale plek om te ontspannen op de zandstranden en tot rust te komen in de zon, het water nodigt uit tot een duik in het water, verkoeling zoeken en deelnemen aan watersport activiteiten. De plek om de dag af te sluiten met de kinderen, een biertje te drinken met vrienden of te genieten van de mediterrane keuken terwijl de oneindige turquoise zee een prachtige zonsondergang begeleidt. Het meer met meer dan 16.000 m2 water is het grootste kunstmatige meer van kristalhelder water in Europa. Het maakt gebruik van de technologie van Crystal Lagoons, een wereldleider op het gebied van conditionering voor baden, behandeling en onderhoud van grote gebieden met kristalhelder water.