SCHAKELVILLA MET PRACHTIG UITZICHT OVER GOLFTERREIN, FONT DEL LLOP

SCHAKELVILLA MET PRACHTIG UITZICHT OVER GOLFTERREIN, FONT DEL LLOP

Pand ref: REAL 63420

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

160,95 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 461.000

Beschrijving

Dit project bestaat ​​uit twee geschakelde collectieve woningen met twee verdiepingen, een eigen parkeerplaats buiten, privé zwembad, terras en solarium. Alle woningen gericht op de beste oriëntatie, strevend naar het beste uitzicht over de golfbaan.

Ze hebben grote ramen die goed georiënteerd en geïsoleerd zijn, waardoor de zon in de winter de woning kan opwarmen en zo ook voor de natuurlijke lichtinval zorgt. Met een groene omgeving rondom rond, is deze woning erg ecologisch gebouwd.  Alle woningen zijn ontworpen en uitgerust om te voldoen aan hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie.

Het project is strategisch gelegen in het hart van de provincie Alicante. Het ligt op 10 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Alicante, op 15 minuten van de golfbaan. Bovendien is er een modern wegennet dat het verbindt met de belangrijkste steden van Spanje.

Het ligt op 20 minuten van de prachtige ongerepte stranden van de Middellandse Zee. Daarom is de temperatuur perfect (gemiddeld 18º) om te golfen en andere buitensporten te beoefenen, met 300 dagen zon per jaar. De golfbaan heeft ook 25 km vrij terrein om te wandelen en te mountainbiken.