RUIME VILLA IN PRACHTIGE NATUUR, ALTAONA, MURCIA

Costa Càlida

711.500

REAL 72221

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

4

Badkamers

3

Woonoppervlakte

243 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Welkom bij de Zen Villa's, een ervaring van het leven in Murcia als geen ander.

Elk huis, onopvallend genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving, biedt unieke toegang tot het buitenleven. Onze woningen zijn speciaal ontworpen om eindeloos uitzicht te bieden op de golfbaan, meren en het verre platteland, van binnen en van buiten.

De huizen zelf zijn ontworpen om comfort, privacy en efficiëntie te maximaliseren. Deze waarden strekken zich uit over de hele ontwikkeling, van waaruit u binnen enkele minuten toegang heeft tot de geneugten van de stad en de plaatselijke stranden, evenals hoogwaardige medische voorzieningen, terwijl u geniet van rust en vrede wanneer u thuis bent. Handig voor verre reizen, er zijn twee luchthavens binnen minder dan een uur rijden. De Energy Villa's vertegenwoordigen een werkelijk baanbrekende ervaring van het leven in de wenselijke Costa Calida!

Vanuit Las Vistas Altaona heeft u binnen enkele minuten toegang tot de voorzieningen van de stad en de plaatselijke stranden, evenals hoogwaardige medische voorzieningen, terwijl u geniet van rust wanneer u thuis bent. Er zijn twee luchthavens binnen een uur rijden.

Onze architecten en ontwerpers begrijpen bijzonder goed hoe een huis moet passen in de omgeving. De woningen zijn onopvallend om het landschap niet te overweldigen. Als u in uw tuin staat, krijgt u de indruk dat u zich in de bergen bevindt. De muren zijn gemaakt met een gedeeltelijk stenen gevel die een warme, natuurlijke uitstraling heeft, waardoor de structuur opgaat in de omgeving.

Onze ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte, in lijn met moderne, Noord-Europese normen. Het U-vormige gebouwontwerp staat voor een praktische verdeling van vierkante meters en biedt maximale privacy voor buren. We gebruiken het unieke en innovatieve SISMO-bouwsysteem, dat garandeert dat uw eigendom een ​​zeer hoog rendement en een hoge akoestische en thermische isolatie heeft, met andere woorden, de temperatuur optimaal en elk geluid buiten houdend. Bovendien elimineert het andere problemen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden, zoals scheuren en vochtproblemen.

Onze ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte, in lijn met moderne, Noord-Europese normen. Het L-vormige gebouwontwerp vertegenwoordigt een praktische verdeling van vierkante meters en biedt maximale privacy. We gebruiken het unieke en innovatieve SISMO-bouwsysteem, dat garandeert dat uw woning een zeer hoog energie-rendement en een hoge akoestische en thermische isolatie heeft, met andere woorden, de temperatuur optimaal houdt en het geluid buiten houdt. Bovendien elimineert SISMO andere problemen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden, zoals scheuren en vochtproblemen.

De binnenruimtes zijn zorgvuldig gecreëerd met een logische en comfortabele indeling, grote kamers en royale kastruimte. Binnen en buiten is geen aspect overgeslagen in de zoektocht naar een huis dat comfortabel en efficiënt wonen mogelijk maakt en uw privacy garandeert. Onze visie van is om u niet alleen een nieuw huis of een nieuwe plek te bieden, maar ook een thuis dat een positieve, gezonde manier van leven mogelijk maakt. Om dit te bereiken, hebben we villa's gecreëerd die doordacht zijn ontworpen en zeer goed zijn gebouwd. De bouw is mede bepaald op basis van de tijdloze principes van Feng Shui en de villa’s zijn ingebed in hun natuurlijke omgeving. Deze uniek villa is voorzien van een Zen Kamer, volledig tot innerlijke & spirituele rust komen is hier de boodschap. De directe omgeving van uw woning biedt diverse gemeenschappelijke tuinen, groene zones, yoga- en meditatieruimtes en een scala aan sportactiviteiten om aan een actieve levensstijl tegemoet te komen.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen