MOOIE NIEUWBOUW VILLA AAN KUST, SAN JUAN, ALICANTE

MOOIE NIEUWBOUW VILLA AAN KUST, SAN JUAN, ALICANTE

Pand ref: REAL 9750

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

144,84 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 545.000

Beschrijving

Het strand Playa de San Juan is bij uitstek hét strand van Alicante. Hier komen mensen  uit Alicante naartoe om even los te komen van de stad, hier komen vrienden bij elkaar om te genieten en al pratend naar de horizon te kijken.

Loop lekker langs het water over een strand van 80 meter breed, ga sporten zoals windsurfen, strandvolleyballen, paddle-surfen, kajakken… en geniet daarna volop van een overheerlijke paella en een heerlijk glaasje wijn. Loop daarna kilometers over de boulevard om al die calorieën te verbranden en de zilte lucht van de Middellandse Zee op te snuiven.

De uitstekende locatie en de uniek architectuur gaan hand in hand bij Amaire Villas . Deze nieuwe urbanisatie is zeer goed voorzien met allerlei diensten en u kan zo maar even snel naar het strand lopen, een aangename wandeling maken naar de golfbaan of makkelijk het centrum van Alicante bereiken.  Zowel scholen, medische centra, ziekenhuizen en winkelcentra zijn allen vlakbij gelegen en zullen deel uitmaken van uw dagelijkse leven.

U komt werkelijke niets tekort in deze open ruime villa met 4 slaapkamers. U laat de wagen makkelijk achter op een van de privé parkeerplaatsen, geniet in uw tuin van uw eigen privé zwembad en het ruimtelijke gevoel. Het unieke ontwerp herschept serene en lichte ruimtes die profiteren van de grote voordelen van de mediterrane kustomgeving. Deze villa is ontworpen om te worden geleefd en gedeeld. Om maximale privacy te ervaren. Elke optie is binnen handbereik volgens uw voorkeuren.

De villa’s hebben 2 garages inbegrepen in de prijs

Terras: 164,53 M2