RUIME, MODERNE VILLA, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

RUIME, MODERNE VILLA, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 60043

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

104,12 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 320.000

Beschrijving

Residentie Villamar is een complex van 4 villa’s die zorgvuldig zijn ontworpen om perfectie te benaderen. Elke villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over verschillende verdiepingen, met een open keuken, ruime woonkamer en volledig uitgeruste badkamers. Deze prachtige villa’s zijn verspreid over 2 verdiepingen, met een privé solarium van 33 m² bovenaan, ideaal voor een mediterrane zomerkeuken, jacuzzi, lounge, enzovoort. Binnen de residentie is er ook een gemeenschappelijk zwembad om van te genieten tijdens warme dagen. Als u echter de voorkeur geeft aan een privézwembad op uw eigen terrein, is deze optie ook beschikbaar.

Alle benodigde voorzieningen, zoals supermarkt, restaurant, arts, apotheek, zijn vlakbij en gemakkelijk te voet of met de auto bereikbaar. In de omgeving van San Pedro del Pinatar vindt u ook het natuurreservaat Las Salinas en de stranden van El Mar Menor. Voor degenen die graag wandelen, biedt Lo Pagan lokale markten en de mogelijkheid om het perfecte stukje vis voor de barbecue te vinden.

Lo Pagán is een schilderachtige badplaats gelegen aan de Mar Menor, een zoutwaterlagune in de regio Murcia, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, therapeutische modderbaden en ontspannen sfeer.

Een van de meest opvallende kenmerken van Lo Pagán zijn de modderbaden, waar mensen van over de hele wereld naartoe komen vanwege hun vermeende geneeskrachtige eigenschappen. De modder wordt beschouwd als rijk aan mineralen en wordt vaak gebruikt voor huidverzorging en therapeutische doeleinden. Naast de modderbaden biedt Lo Pagán ook een prachtig strand met kalme wateren, ideaal voor zwemmen en watersporten zoals kajakken en windsurfen. Langs de promenade vind je tal van bars, restaurants en winkels waar je kunt genieten van lokale gerechten en souvenirs kunt kopen.

Lo Pagán heeft ook een levendige lokale markt waar je verse producten en ambachtelijke goederen kunt kopen. Het is een geweldige plek om de lokale cultuur te ervaren en nieuwe smaken te ontdekken. Kortom, Lo Pagán is een charmante bestemming die de perfecte mix biedt van ontspanning, natuur en culinaire geneugten aan de prachtige kust van de Mar Menor.