RUIME, MODERNE VILLA, GELIJKVLOERS, ROJALES, CIUDAD QUESADA, ALICANTE

RUIME, MODERNE VILLA, GELIJKVLOERS, ROJALES, CIUDAD QUESADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 61607

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

150 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 664.900

Beschrijving

Luxueuze gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers gelegen in Rojales op minder dan 10 minuten rijden van de prachtige Guardamar Del Segura stranden. De villa heeft een zeer ruime living met moderne open keuken en schuiframen die toegang geven naar de tuin met groot privé zwembad. De master heeft een grote dressing en ensuite badkamer en directe toegang tot het zwembad. De andere 2 slaapkamers hebben ook hun eigen badkamer ensuite. Er is ook een berging, alsook 2 autostaanplaatsen op eigen terrein.

In het dorp Rojales vindt u prachtige natuur, veel agricultuur en een pittoresk oude dorpskern met steegjes, winkels cafés en restaurants, kortom alle services op wandelafstand! Een zeer uitgebreid sociaal leven is ook een sterk pluspunt van deze omgeving. Op wandelafstand vindt u tevens grotwoningen waar wekelijks evenementen worden georganiseerd en kunsttentoonstellingen. Er loopt een groen pad om te wandelen of te fietsen langsheen de Segura rivier en tot aan de prachtige stranden. Ciudad Quesada is een Spaans dorp met vele restaurants, tapas bars en supermarkten. Binnen de 5 minuten rijden hebt u verschillende golfterreinen. Het shopping center Habaneras ligt op 10 minuten rijden. Ook de vele stranden van Torrevieja liggen op die afstand. Alicante luchthaven ligt op 25 minuten rijden.

Deze woning bestaat in 2 verschillende oppervlakten, voor beide modellen is alles gelegen op de begane grond op een perceel van 530 m2:
Villa met een bewoonbare oppervlakte van 150 m2 vanaf 664 900 euro.
Villa met een bewoonbare oppervlakte van 160 m2 vanaf 694 900 euro.

Tevens is er de mogendheid om de woning van een onderbouw te voorzien van zo’n 105 m2, aarzel niet ons hierover meer informatie te vragen.