RUIME LUXE VILLA BINNEN GOLFRESORT, FONT DEL LLOP, ALICANTE

RUIME LUXE VILLA BINNEN GOLFRESORT, FONT DEL LLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 65784

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

387,91 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.595.000

Beschrijving

Deze villa bevindt zich binnen het Font del Llop golfresort op 15 minuten van Alicante airport. Deze prachtige luxe woningen maken deel uit van een nieuw bouwproject op een golfclub aan de rand van Aspe aan de Costa Blanca Zuid.

Luxueus afgewerkte ruime nieuwbouw villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers. In de buitenzone is het eveneens genieten van een privé zwembad, ruime terrassen, een solarium en prachtige uitzichten op de golf en het heuvelachtig landschap. Het golfparcours van 18 holes is ingepland te midden van de mooie heuvelachtige natuur in een oase van groen, rust en prachtige open verzichten. Bovendien beschik je in het resort over 25 km wandel en mountainbike paden.

Tot slot geniet je hier ook van het mooie Club-House met restaurant, een fitness en een mini-market. Dit alles in een oase van rust op een beveiligd complex, en slechts 15 minuten verwijderd van de internationale luchthaven. Het centrum van Elche en Alicante en de mooie zandstranden bereik je op 20 minuten met de wagen.