RUIME EXCLUSIEVE VILLA IN IBIZA STIJL, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

RUIME EXCLUSIEVE VILLA IN IBIZA STIJL, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Pand ref: REAL 62040

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

190 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 672.000

Beschrijving

Deze exclusieve laagbouw villa in Ibiza-stijl is gelegen in het geschiedenis rijke Alfaz del Pi. Deze villa met complete woongedeelte op het gelijkvloers laat u genieten van het Zuiden vanaf het betreden van het ruime perceel van zo’n 800 m2.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de open keuken is volledig geïntegreerd met de woonkamer en is voorzien van een ruim schuifraam dat een naadloze overgang doet ontstaat tussen de binnen & buiten leefruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, de master bedroom heeft een ensuite dressing & badkamer en geniet van een uitzicht naar het zwembad toe. De 2 andere slaapkamers delen een badkamer en kijken uit op de tuin of zijkant van de woning.

lfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen allen vlakbij.