RUIM APPARTEMENT MET PRACHTIG ZEEZICHT, FINESTRAT

RUIM APPARTEMENT MET PRACHTIG ZEEZICHT, FINESTRAT

Pand ref: REAL 63356

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

98 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 349.900

Beschrijving

Dit is nieuwe luxe wooncomplex, binnen de nieuwe Puig Campana golfbaa, met een spectaculair uitzicht op de skyline van Benidorm en de Middellandse Zee. Dit complex bestaat uit 32 bungalows met 3 slaapkamers en 2 badkamers, is gebouwd met kwaliteitsmaterialen en maximale aandacht voor detail.

De woningen hebben toegang tot een groot zwembad en genieten van een van de beste locaties aan de Costa Blanca. Het is een geweldige kans en een voorrecht om in deze golf- en strandomgeving te kunnen wonen, dicht bij alle voorzieningen en diensten en beschouwd als een van de beste plaatsen om te investeren.

Finestrat is een prachtige kustplaats die tegelijk bergachtig is. Het combineert de kosmopolitische aantrekkingskracht van haar gezellige en familievriendelijke strandbestemming «La Cala», met de stilte van de 1410 meter hoge toppen van de «Puig Campana». Het oude centrum ligt op 5 kilometer van het strand op een heuvel. Langs de helling lopen smalle straten van Moorse oorsprong via prachtige, witgekalkte en kleurrijke huizen.

2 heel ruime terrassen

Airco, parking en verlichting inbegrepen