RUIM APPARTEMENT IDEAAL GELEGEN, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE

RUIM APPARTEMENT IDEAAL GELEGEN, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 61647

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

195,75 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 279.900

Beschrijving

In totaal telt deze residentie 3 units, unit 1 & 3 hebben gelijkvloerse appartementen en penthouses, unit 2 heeft gelijkvloerse appartementen, appartementen op het 1ste verdiep en penthouses. De appartementen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote woon- & eetkamer met open keuken. De appartementen op de gelijkvloerse verdieping beschikken over een private tuin, de penthouses over een ruim dakterras.

Het domein wordt aangelegd met prachtig gemeenschappelijk ruimtes zoals het zwembad, speeltuinen, mediterrane tuin, gym, …

Deze nieuwbouw appartementen worden gebouwd op 2,5 kilometer van de prachtige zandstranden en de gezellige jachthaven van Torre de la Horadada. Liefhebbers kunnen hier duiken en snorkelen langs de kusten van Torre, dat vol zit met zeeleven. Alle nodige faciliteiten zoals het stadscentrum, winkels, restaurants, bars, … zijn op 5 minuten wandelen. In de nabije omgeving zijn ook verschillende sportmogelijkheden waaronder enkele prestigieuze golfbanen. De luchthaven van  Murcia-Corvera is gelegen op 35 minuten rijden, de internationale luchthaven van Alicante op 50 minuten.

Deze 3 slaapkamer appartementen komen in verschillende niveaus, hieronder een kort overzicht:
Appartement op begane grond met tuin in unit 1 & 3 vanaf 279 900 euro.
Penthouse appartement met dakterras in unit 2 vanaf 399 900 euro.