RUIM APPARTEMENT CENTRAAL GELEGEN, BENIDORM, ALICANTE

RUIM APPARTEMENT CENTRAAL GELEGEN, BENIDORM, ALICANTE

Pand ref: REAL 65975

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

104 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 479.000

Beschrijving

Gloednieuwe appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers en uitstekende gemeenschappelijke ruimtes in Poniente Beach te Benidorm. U geniet in deze regio van zee, golf en het toeristische leven in Benidorm. Dit complex zal bestaan uit een unieke toren met een verscheidenheid aan woonopties om uit te kiezen, waaronder verschillende aantallen in slaapkamers per appartement, maar met ieder een parkeerplaats en ruime glazen balkons die meer helderheid en uitzicht vanuit uw woning bieden.

Bovendien omvat het project prachtige gemeenschappelijke ruimtes van 5.400 vierkante meter, met zwembaden voor volwassenen en kinderen, 2 jacuzzi’s, een speeltuin, een uitgeruste panoramische fitnessruimte, een paddle-tennisbaan, een multisportterrein, groene zones en verschillende fietsparkeerzones.

Alle woningen zullen zuidgericht zijn en uitzicht hebben op zowel de zee als op de golfbaan “Las Rejas”. Alle appartementen worden geleverd met een parkeerplaats en berging in de kelder inbegrepen in de prijs, en de parkeerplaatsen zullen voorgeïnstalleerd zijn voor elektrische wagens. Het resort is gelegen in een bevoorrechte omgeving naast “Las Rejas Golf,” op slechts 1 km van het Poniente strand, met uitstekende verbindingen naar andere dorpen rondom rond.

Benidorm wordt beschouwd als het centrum van plezier aan de zuidelijke Costa Blanca; het heeft een van de hoogste wolkenkrabbers van Europa en is ook beroemd om zijn prachtige stranden, waaronder Poniente dat meer dan 3,1 km lang en 105 m breed is. Genesteld onder de bergen heeft Benidorm een mild en zonnig klimaat.

Penthouse appartement met extra badkamer en solarium van 163 m2 vanaf 795 000 euro.