RIANTE VILLA MET PANORAMISCH UITZICHT, ALBIR, ALICANTE

RIANTE VILLA MET PANORAMISCH UITZICHT, ALBIR, ALICANTE

Pand ref: REAL 66282

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

513,25 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.375.000

Beschrijving

Deze prachtige luxe villa is het toppunt van luxe en comfort. Voorzien van vier ruime slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, een gepantserde voordeur die u alle veiligheid en privacy biedt. Een grote mediterrane tuin met privé zwembad en een indrukwekkend solarium van waaruit u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de omgeving. De kelder biedt een berging, ideaal voor achterlaten van sportmateriaal of andere persoonlijke bezittingen.

Binnen beschikt de villa over alle moderne comfort, waaronder airconditioning en centrale verwarming, waardoor het ideaal is voor elk moment van het jaar. Bovendien is er een grote garage, ideaal voor het parkeren van voertuigen.

Albir heeft een groot aanbod aan gastronomie, winkels, interieurzaken, supermarkten en wekelijkse markten. Houdt u van cultuur dan komt u hier ook zeker wat wils tegen in het openluchtmuseum van Villa Romana de l’Albir of El Castell de Guadalest met zijn prachtig historisch centrum. Voor de sporters onder ons hebben de stranden en baaien met kristalhelder water uiteraard het aanbod van verschillende watersporten, voor de wandelaars biedt natuurpark Sierra Helada vele wandelpaden, en de fietsers vinden hier een ideale omgeving met verschillende fietsroutes voor alle niveau’s. Uiteraard biedt ook deze omgeving ook verschillende golfclubs zoals Meliá Villaitana Golf en Altea Golf Club, waar u naar hartenlust een balletje kan slaan.