RIANTE LUXE VILLA MET WAANZINNING ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

RIANTE LUXE VILLA MET WAANZINNING ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61091

Voorzieningen

Villa

6 slaapkamers

6 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

1147 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 3.882.000

Beschrijving

Villa la Cala is een zeer ruime villa, gelegen op een perceel van 2.393 m2 in de exclusieve villawijk Jazmines van de urbanisatie Cumbre del Sol. De zone is alleen toegankelijk voor de eigenaars van de grote, luxe villa’s.

Villa la Cala telt drie niveaus en is het resultaat van een uniek, exclusief ontwerp, met riante, open ruimtes met veel licht. Alle vertrekken kijken uit op de Middellandse Zee om de prachtige zeezichten zoveel mogelijk te benutten. Het hoogste niveau biedt toegang tot de woning. 5 van de 6 slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote inloopkast en een bijbehorende badkamer met douche en badkuip, vanwaar men uitziet op zee. De overige 4 slaapkamers van deze verdieping beschikken eveneens over een bijbehorende badkamer met douche en kleerkast.   Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en er is tevens een gemeenschappelijke ruimte om televisie te kunnen kijken.

De trap leidt naar de hoofdverdieping van de woning, de zone om overdag te vertoeven. Er is een grote zit- eetkamer, een keuken met een kookeiland en eethoek, voorraadkast, washok, kamer met bijbehorende badkamer voor het personeel, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen. Verder beschikt de woning over een terras ideaal om te ontspannen, een infinity zwembad met een wateroppervlakte van 60 meter en een riante veranda met een eethoek voor overdag en ontspanningsruimte van waar men geniet van het sensationele uitzicht op zee.

Tenslotte beschikt deze fantastische woning nog over een vrije ruimte van meer dan 100m2, die zich op de benedenverdieping bevindt en die u al naargelang uw wensen kan inrichten.