RIANTE LUXE APPARTEMENT LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

RIANTE LUXE APPARTEMENT LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Pand ref: REAL 65037

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

252,50 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 749.000

Beschrijving

Deze prachtige suites zijn ‘next level’ qua luxe gelegen in de Limonero gemeenschap van Las Colinas Golf omgeven door bos en met een prachtig uitzicht op de golfbaan. Dit project biedt een combinatie van zeer moderne en hedendaagse mediterrane architectuur en zijn het hybride concept van een flat en een villa. Dit project biedt 16 luxe appartementen met 3 en 2 slaapkamers, gebouwd volgens de hoogste normen, waarbij de appartementen op de begane grond en de penthouses een eigen zwembad hebben. Niet te vergeten dat de middelste verdieping appartementen bereid zijn om een jacuzzi te laten installeren. Alle appartementen hebben toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en een fitnessruimte om naar hartelust te sporten.

Deze luxe appartementen zijn beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers en gastentoilet en een ruim terras. De open indeling zorgt voor een zeer relax en luxueus gevoel. Het natuurlijk licht krijgt hier alle kansen dankzij de grote raampartij die de rechtstreekse verbinding maakt met het terras. Uiteraard werd hier gekozen voor hoogstaande afwerking en exclusieve materialen.

Vanop het terras kijkt u uit over de groene omgeving en het gemeenschappelijke zwembad. Met het terras aan de achterzijde van het appartement kunt u kiezen tussen zon of verkoelende schaduw. Deze penthouse biedt hierbij nog een extra met het grote solarium en het  privé zwembad waar u uiteraard geniet van een uitzonderlijk uitzicht over het golfresort.

Appartement met 3 slaapkamers en tuin op de begane grond vanaf 849 000 euro.
Penthouse appartement met solarium & privé zwembad vanaf 1 350 000 euro.