RIANT MODERN APPARTEMENT AAN ZEE BENIDORM, ALICANTE

RIANT MODERN APPARTEMENT AAN ZEE BENIDORM, ALICANTE

Pand ref: REAL 65505

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

147 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 570.000

Beschrijving

Dit project met exclusieve nieuwbouw appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en 2 badkamers zijn voorzien van grote ramen waar de hoofdrolspeler het natuurlijke mediterrane zonlicht en uitzicht op de oneindige zee daarachter is. Wil je boven in het complex wonen? De penthouses hebben toegang tot een privésolarium direct vanuit het appartement, een grote ruimte met een jacuzzi, een buitendouche, een bar met een aanrechtblad en een pergola met aluminium latten, waar u kunt genieten van een bevoorrecht uitzicht op zee. Ook kunnen alle woningen naar uw smaak worden aangepast.

Dit complex omvat 12.000 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimtes, verdeeld over verschillende hoogtes, waardoor je vanuit alle hoeken uitzicht op de zee hebt. Er is een verwarmd zwembad, een zwembad voor volwassenen, een kinderbad met een speeltuin, een panoramische fitnessruimte, jacuzzi’s, een ontspanningsruimte geïntegreerd in het zwembad, een kinderclubkamer, een videogamekamer en verschillende sportvelden. Een unieke woonwijk die is ontworpen om grenzeloos te genieten van het leven in de Middellandse Zee.

Benidorm is al tientallen jaren bekend om zijn unieke hotels, zon- en strandinfrastructuur. Is een toonbeeld van toerisme in Spanje, een van de weinige locaties die het hele jaar door een hotelbezetting van 80% hebben. Gecombineerd met een breed scala aan traditionele Spaanse gerechten en andere internationale variëteiten. Playa Poniente is een van de favoriete bestemmingen voor degenen die woningen kopen aan de Costa Blanca​.