RIANT PENTHOUSE APPARTEMENT OP GOLFTERREIN LAS COLINAS, ALICANTE

RIANT PENTHOUSE APPARTEMENT OP GOLFTERREIN LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 62694

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

173 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.349.000

Beschrijving

Penthouse appartement op de tweede verdieping met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet, een groot terras, solarium met privé zwembad. Bij het betreden van het appartement vindt u een praktische kledingkast voor jassen en schoenen, evenals toegang tot de drie slaapkamers en het gastentoilet. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, alsook een toegang tot een eigen terras.

De open keuken, eetkamer en woonkamer profiteren van het natuurlijke licht van de grote ramen naar de terrassen aan beide zijden. Voor het kookeiland vindt u een ingebouwde wijnkamer. Het hoofdterras van meer dan 40 m2 is zowel overdekt als open. Hier kijkt u uit over de groene omgeving en het gemeenschappelijke zwembad. Met het terras aan de achterzijde van het appartement kunt u kiezen tussen zon of verkoelende schaduw. Deze penthouse heeft een solarium van meer dan 77 m2 en privé zwembad op de topfloor waar u uiteraard geniet van een uitzonderlijk uitzicht over het golfresort.

En plus hebben deze appartementen een privégedeelte bij het gemeenschappelijke zwembad met ruimte voor een kleine koelkast, een tafel en stoelen en ligbedden. Het gemeenschappelijke zwembad is 25 meter lang, waardoor het heerlijk zwemmen is. Inbegrepen bij het appartement is een dubbele parkeerplaats en een eigen berging in de onderbouw.

Las Colinas Golf & Country Club Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een vallei van 330 hectare paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels komt u te weten waar Las Colinas Golf & Country Club voor staat. Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.