PRACHTIGE WONING MET VEEL LICHTINVAL, FORMENTERA DE SEGURA, ALICANTE

PRACHTIGE WONING MET VEEL LICHTINVAL, FORMENTERA DE SEGURA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60298

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

125 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 312.000

Beschrijving

Residentie Amara, 3 prachtig woningen met een verhoogd plafond in de woonkamer om het ruimtelijke gevoel nog meer aan te sterken, gelegen te San Fulgencio. Elke woning is gelegen op een perceel van 170 m2 en voorzien van privacy omwille van de omheining.

Iedere woning is voorzien van een prachtig modere indeling die zowel binnen als buiten de woning wordt doorgetrokken. Met hoge raampartijen als blikvangers geniet u van veel natuurlijke lichtinval en laat u genieten van een relaxte sfeer. U geniet van een frisse duik in het privézwembad omgeven door de tuin op elk moment van de dag! De woning zelf is voorzien van open woonkamer en keuken, een apart gastentoilet en slaapkamer met aangrenzende badkamer met uitzicht over het zwembad en de tuin. Op het verdiep vinden we 2 slaapkamers en badkamer.

Residentie Amara is gelegen vlakbij de stranden van La Marina, in het idyllische stadje San Fulgencio een kleine stad waar alle diensten dichtbij zijn. Deze woningen bevindt zich in een woonwijk omringd door rust en slechts een paar kilometer van de stranden van Guardamar en Torrevieja. Perfect gelegen op zo’n 27 kilometer van de luchthaven van Alicante.