PRACHTIGE VILLA VLAKBIJ GOLFTERREINEN, DOLORES DE PACHECO, MURCIA

PRACHTIGE VILLA VLAKBIJ GOLFTERREINEN, DOLORES DE PACHECO, MURCIA

Pand ref: REAL 62560

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

84,00 m2 oppervlakte

3 terrassen

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 345.000

Beschrijving

Residentie Vela Latina Pueblo III is een luxe complex van gelijkvloerse geschakelde villa’s met een privézwembad voor elk huis. De woningen zijn gelijkvloers ontworpen met terrassen op de begane grond en een groot solarium op de eerste verdieping waar u kunt genieten van alle uren zonneschijn, elke dag van het jaar.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

De ontwikkeling is gelegen in Dolores de Pacheco, in de buurt van Los Alcázares, omgeven door diensten, parken, sportfaciliteiten, in de buurt van verschillende golfbanen zoals Roda Golf en La Serena Golf, plus 5 minuten ver van het strand.

Elke woning is voorzien an een privé zwembad met douche, solarium met zomerkeuken, verschillende terrassen, ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, kookplaten, oven, afzuigkap. Volledig ingerichte badkamers met badmeubel, spiegel en doucheschermen, ingebouwde kasten, open indeling voor veel natuurlijke lichtinval & pre-installatie voor airconditioning.