Prachtige villa in een natuurlijke omgeving, uitzicht op natuur, golf en bergen, Monforte del Cid, Alicante

Prachtige villa in een natuurlijke omgeving, uitzicht op natuur, golf en bergen, Monforte del Cid, Alicante

Pand ref: REAL 7742

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

102,18 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 605.000

Beschrijving

Dit gloednieuwe project in het prachtige golf resort is ideaal gelegen nabij de stad Alicante en de luchthaven. Kom genieten van deze prachtige natuurlijke omgeving met amandelbomen, olijfbomen en tal van wijngaarden te midden van de heuvels Het golfdomein ligt slechts op 20 minuten van de ongerepte zandstranden van de Middellandse Zee.

De Makalu Villa ligt op een toplocatie, binnen het Font De LLop golfterrein. Deze villa is voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers, een eigen parkeerplaats op perceel, een privé zwembad, terras en solarium zijn enkele onderdelen van deze uitstekend uitgeruste woning. Een plezier om er te wonen, er te komen golfen en zeker om er zelfs definitief uw intrek te nemen. De site wordt nog verder uitgebreid met restaurants, winkels, een 5 sterren hotel en uiteenlopende sportfaciliteiten. Binnen- en buitenbar zullen eveneens deel uitmaken van het gebeuren op het golfterrein. Dit alles met een subliem zicht over de golf.

Deze halfvrijstaande “Makalu Villas” bestaan uit twee geschakelde collectieve woningen die minimaal aan elkaar zijn bevestigd bestaande uit twee niveaus,  een eigen parkeerplaats buiten, privézwembad, binnenplaats, terras, solarium en berging. De toplocatie van deze woning met spectaculair uitzicht op de golfbaan is uiteraard de troef van deze villa. Door gebruik te maken van grote raampartijen bekomt men veel natuurlijke lichtinval ook in de winter. Deze woning is ontworpen en uitgerust om te voldoen aan de hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie.