Prachtige stijlvolle woning, in Ibiza stijl, omgeven door natuurlijke stranden, La Marina, Alicante

Prachtige stijlvolle woning, in Ibiza stijl, omgeven door natuurlijke stranden, La Marina, Alicante

Pand ref: REAL 10216

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

109 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 299.000

Beschrijving

Een residentiële urbanisatie gelegen in La Marina. Dit idyllische kustdorpje is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. La Marina staat bekende om de mooie, witte zandstranden. omgeven door de natuur en uitgerust met alle diensten. Tegelijkertijd is er ook veel cultuurhistorisch erfgoed te vinden. Deze urbanisatie is slechts 20 minuten van Alicante airport, dichtbij de prachtige stranden van Guardamar del Segura en 2 km van golfbanen. De uitstekende locatie maakt de woonwijk een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar rust.

De residentie bestaat uit 18 half vrijstaande huizen en 5 vrijstaande villa’s in Ibiza-stijl  op onafhankelijke percelen. Elk huis heeft een terras, parkeerplaats aan voorzijde en een privézwembad met een ondiep gedeelte om te zonnen. De huizen bestaan uit een lichtrijke woonkamer, mooie ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, met optie van kelder en solarium met een bevoorrecht uitzicht. Allemaal zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

Percelen vanaf 181 m2 – 218 m2 voor dit model, ideaal ingedeeld met vooraan oprit voor wagen, voortuintje en achteraan riant terras, pergola voor barbecue en zwembad met chill-out zone

Prijs : vanaf 249.900 €