PRACHTIGE MEDITERAANSE VILLA, ALTAONA GOLF, MURCIA

PRACHTIGE MEDITERAANSE VILLA, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 72266

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

115,20 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 340.000

Beschrijving

Oasis Altaona klinkt als een droomplek om te wonen, met een prachtige ontwikkeling van luxe gelijkvloerse en vrijstaande villa’s, elk voorzien van een privé zwembad. De nadruk op het vastleggen van de natuurlijke schoonheid van het omringende paradijs, met weelderige vegetatie en sereen water, belooft een idyllische levensstijl in de gezonde regio Murcia.

Met verschillende villa-modellen om uit te kiezen en de mogelijkheid om materialen te kiezen tijdens de bouwfase, biedt Oasis Altaona een unieke kans om een gepersonaliseerde droomvilla te creëren tot in de kleinste details.

Elke villa is doordrenkt van hoogwaardige afwerkingen en gebouwd met behulp van het innovatieve SISMO-bouwsysteem, wat resulteert in een hoge energie-efficiëntie en uitstekende thermische isolatie. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar draagt ook bij aan lagere energiekosten en een milieuvriendelijkere levensstijl.

De locatie van Altaona Golf & Country Village aan de voet van een adembenemend natuurgebied, omgeven door rustgevende wandelpaden en dennenbomen, biedt een rustige en serene omgeving. Het traditionele plein met zijn voorzieningen, waaronder een restaurant, golf proshop, fitnessruimte en sportfaciliteiten, vormt het kloppende hart van dit juweel, waardoor bewoners alles binnen handbereik hebben voor een comfortabele en actieve levensstijl.

En voor degenen die van golf houden, is Altaona Golf de ideale bestemming, met een uitstekende golfervaring op slechts 20 minuten van de zee en de bruisende stad Murcia. Met zijn gunstige locatie dicht bij de stad en de luchthaven, biedt Oasis Altaona het beste van beide werelden: een luxe oase omgeven door natuurlijke pracht en gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die de regio te bieden heeft.