Prachtige lichtrijke penthouse met ruim terras en panoramisch zicht, Altea, Costa Blanca Noord

Prachtige lichtrijke penthouse met ruim terras en panoramisch zicht, Altea, Costa Blanca Noord

Pand ref: REAL 9871

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

124,89 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 415.000

Beschrijving

In een bevoorrechte omgeving van de baai van Altea vindt u een plek waar u elke dag wakker kunt worden met uitzicht op de zee. Waar het mediterrane licht de kamers overspoelt en u ook kunt genieten van de winter op de terrassen. Deze plaats heet Altea Bayview. Dit exclusieve project, met slechts 10 appartementen, is perfect voor wie op zoek is naar privacy en rust in een omgeving midden in de natuur. Met uitzicht op de baai onderscheidt Altea Bayview zich door zijn rechtlijnige lijnen, perfect geïntegreerd in zijn omgeving.

De penthouses met 2 slaapkamers hebben terrassen tot bijna 100 m2 en grote ramen. Op deze manier bereiken de helderheid en het visuele aspect hun hoogtepunt. En aangezien u buiten van dit paradijs kunt genieten, hebben de gemeenschappelijke ruimtes twee zwembaden met uitzicht op de zee en groene zones die speciaal zijn aangepast aan het plaatselijke klimaat.

Het gebied geniet van alle soorten basisvoorzieningen, vrije tijd en veel plaatsen om te eten en te drinken. Een paar minuten van het strand, de recreatiehaven en de golfbaan van Altea.