PRACHTIGE LICHTRIJKE OPEN VILLA, POLOP, ALICANTE

PRACHTIGE LICHTRIJKE OPEN VILLA, POLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 69190

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3,5 badkamers

Optionele parking

307,3 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 675.000

Beschrijving

Villa Venecia V te Polop omvat een zeer ruime en lichtrijke villa’s dit dankzij het gebruik van verschillende glaspartijen tussen muren en hoeken. De woning is opgetrokken uit 3 verdiepingen en bestaan uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, woonkamer, keuken met kookeiland, terras naast het overloopzwembad en solarium op de eerste verdieping. De kelder is op de foto’s ontworpen als speel-/gymkamer, maar kan natuurlijk worden aangepast, hieraan geeft u een eigen invulling naar eigen behoefte.

Villa Venecia V is voorzien van hoogwaardige elektrische apparaten (wasmachine, vaatwasser, etc.), een volledig uitgeruste keuken (oven, koelkast, vriezer, enz.), airconditioning, led-verlichting doorheen het hele huis, privé zwembad, aangelegde tuin, zonnepanelen en uiteraard een modern & uniek design.

Polop is een schilderachtig stadje in de regio Marina Baixa, omringd door bergen en met uitzicht op de Middellandse Zee. Het staat bekend om zijn smalle straatjes, historische gebouwen en charmante sfeer. Het stadje heeft ongeveer 4.000 inwoners en is populair onder toeristen vanwege de rust en natuurlijke schoonheid. Als je van plan bent het te bezoeken, kun je typisch Spaanse architectuur, gezellige cafés en lokale winkels met traditionele ambachten en producten verwachten.