Prachtige duplex woning op 300 m van het paradijslijke strand, Las Higuericas, LA TORRE

Prachtige duplex woning op 300 m van het paradijslijke strand, Las Higuericas, LA TORRE

Pand ref: REAL 2243

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

97,11 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 259.900

Beschrijving

Dit gloednieuwe project werd ontwikkeld met ultramoderne afwerkingen en hoogstaande materialen. De woningen zijn zeer ruim, met riante terrassen voor een gezellig en privaat buitenleven. De gemeenschappelijke tuin is mooi aangelegd om te genieten van het zwembad, jacuzzi of gewoon van de rust. Voor de kinderen is er ook een speeltuintje voorzien!

Gelegen in een residentiële wijk op 300 m van het prachtige strand van Higuericas of van het strandje van LA TORRE, met een pittoresk haventje en een mooie wandelweg. Vlakbij alle services, restaurants en winkels alsook een nieuw shopping centrum. Bovendien ligt het project ook op wandelafstand van het dorp EL PILAR DE LA HORADADA. Net op de grens met el Mar Menor, op slechts 3 km bent u in het vissersdorp San Pedro del Pinatar, bekend voor zen natuurreservaat LAS SALINAS en mooie fiets en wandelroutes! Mensen komen hier van her en der om zich in te smeren met klei voor zen vele helende werkingen.

Alle elektro toestellen, doucheschermen, vloerverwarming in badkamers, buitenverlichting, afgewerkte ingemaakte kasten inbegrepen!

Woning: 97,11 m2

Terras aan leefgedeelte: 80 m2

Solarium: 31,47 m2

Parkeerplaats op eigen oprit naast de woning!