PRACHTIGE BUNGALOW MET MOOIE TUINEN, TORREVIEJA, ALICANTE

PRACHTIGE BUNGALOW MET MOOIE TUINEN, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60583

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 229.900

Beschrijving

Nalia Resort is een uitzonderlijk project van 136 woningen type bungalow appartement met een aangenaam aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes. Zo geniet u binnen dit resort van 3 grote zwembaden met aangelegde tuinen, jacuzzi’s, een padelveld, een minigolf, een fitnessruimte, een speeltuin voor de allerkleinste, oplaadpunten voor elektrische voertuigen… Alle faciliteiten en vrijetijdsbestedingen binnen handbereik zodat u makkelijk kan genieten met uw familie en vrienden.

Alle ruime woningen zijn voorzien van een open woonkamer en keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers dit afgewerkt met materialen van topkwaliteit. U kan kiezen tussen bungalow appartementen op de begane grond met 2 grote privé-terrassen om te genieten van dit heerlijke klimaat. Of appartementen  op de eerste verdieping met hun privé-solarium met panoramisch uitzicht op de Pink Lagoon. Iedere woning beschikt over een ondergrondse parkeerplaats, een berging en een magisch uitzicht op de Laguna Rosa de Torrevieja en de Middellandse Zee.

Deze residentie is gelegen in een bevoorrechte omgeving van Torrevieja, vlakbij van het natuurpark ‘Laguna de la Mata’. Wie graag een namiddag gaat shoppen heeft La Zenia Boulevard vlakbij, dit is een openlucht shoppingcenter met allerlei winkels en restaurants. Torrevieja met zijn mooie jachthaven en dagelijkse straatmarkt, z’n mooie boulevard met veel cafés, restaurants en bars, is een plek die uitnodigt om hier met alle plezier te vertoeven.  Dit alles op zo’n 50 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante en de luchthaven van Murcia op zo’n 36 kilometer. De perfecte plek om te wonen voor wie  bijna het hele jaar door van de zon wilt genieten en de zee vlakbij wil hebben.

Bungalows op begane grond hebben 2 grote terrassen, dus dubbele orientaties.

Bungalow appartement penthouse met dakterras vanaf 269900 euro