Prachtige appartementen, moderne eigentijdse stijl, Torre de la Horadada, Alicante

Prachtige appartementen, moderne eigentijdse stijl, Torre de la Horadada, Alicante

Pand ref: REAL 7264

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

80,50 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 224.000

Beschrijving

Deze nieuwe appartementen zijn gelegen in Torre de la Horadada, een kleine pittoresk kustdorpje. Slechts op korte loopafstand van de parchtige jachthaven. Een spaans dorp waar een grote verscheidenheid aan bars en restaurants te vinden is, een dijk  om heerlijk te gaan wandelen. Rondom zijn er pleintjes en chirringuitos langsheen al de verschillende stranden. Liefhebbers kunnen duiken en snorkelen langs de kusten van Torre vol met zeeleven. De stranden staan bekend om hun fijn zand en kristalheldere water.

Alle appartementen bieden 3 slaapkamers in verschillende grootte (73m2 tot 81 m2) en 2 badkamers met vloerverwarming en doucheschermen, grote woonkamer met open ingerichte keuken met alle huishuidtoestellen inbegrepen. De elektrische zonwering, binen- en buitenverlichting zijn ook inbegrepen in de prijs.

De tweede verdieping zijn penthouses met terras en grote dakterras van 72 tot 73m2 waar je kan genieten van de mooie omgeving.

Te warm ? De mooie gemeenschappelijk ruimte met zwembad en jacuzzi zorgen voor een heerlijke verkoeling. In de gemeenschappelijk ruimte kan je ook een bezoek brengen aan de sauna of fitness

Er is een sleutelklare benedenverdieping : prijs 219.000 €

Prijs penthouse 2 slaapkamers : 224.000 €

Vraag informatie over mogelijkheden en bezichtigingsreis !