MODERNE DESIGN VILLA MET PRACHTIG UITZICHT, ROJALES

MODERNE DESIGN VILLA MET PRACHTIG UITZICHT, ROJALES

Pand ref: REAL 9690

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3,5 badkamers

2 Parkeerplaatsen

277,70 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 595.000

Beschrijving

Skyline IV is een residentie met luxe villa’s, gelegen in Ciudad Quesada, op een enkele meters van het golfterrein La Marquesa en op 6 km van de stranden van Guardamar.

Rojales beschikt over een aantal interessante voorzieningen voor jong en oud. Er is veel te doen in de stad en omgeving zoals paardrijden, tennis, golfen en z’n Spaanse gastronomie. Daarnaast is er de 18-holes golfbaan La Marquesa, een fraai natuurgebied even ten zuiden van de gemeente. In Rojales bevinden zich tevens diverse giftshops, winkeltjes, banken, bars en restaurants en vindt er wekelijks een markt plaats en die is op donderdag. Beide luchthavens zijn te bereiken op ongeveer 35 minuten afstand.

Skyline IV villa’s Costa zijn voorzien van 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet, verdeeld over twee verdiepingen plus een kelder semi-afgewerkt met een gedeelte garage. Daarnaast kan u genieten van ruime terrassen en een eigen infinty pool dat van de ene zijde van de villa naar de andere loopt.

Elke villa is voorzien van een kwaliteitsvolle afwerking en een tot in detail uitgewerkt design zowel interieur als exterieur. De woningen worden onder andere opgeleverd met een volledig uitgeruste keuken met moderne elektrische apparaten, aerothermische boiler (warmtepomp systeem), badkamers voorzien van meubilair, doucheschermen en vloerverwarming, automatische rolluiken en airconditioning met airzones.

Daarnaast heeft de kelder een gemotoriseerde deur met ruimte voor één of twee auto’s, afhankelijk van het model en een wasruimte. De tuin heeft een eigen overloopzwembad en is voorzien van verschillende terrassen.