PRACHTIG GELEGEN, LUXE PENTHOUSE, ZICHT OP HET MEER, GUARDAMAR DEL SEGURA, ALICANTE

PRACHTIG GELEGEN, LUXE PENTHOUSE, ZICHT OP HET MEER, GUARDAMAR DEL SEGURA, ALICANTE

Pand ref: REAL 10393

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

73,99 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 244.000

Beschrijving

Deze residentie ligt in de nabije omgeving van kilometers lange en brede zandstranden met blauwe vlag, restaurants, cafeetjes en een super gezellig en authentiek dorp GUARDAMAR DEL SEGURA. Winkels en golfterreinen liggen op een boogscheut alsook wandel- en fietsroutes in de natuurparken rondom de zoutmeren.  Wandelen of fietsen  naar het nabij gelegen strand El Moncayo, met zijn gezellige beach bar en genieten van het beste klimaat aan de Costa Blanca. Een ideale omgeving voor klein en groot.

Deze luxe penthouses liggen in een privé wooncomplex, bestaande uit 114 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ontworpen op een minimalistische manier en met hoge kwaliteitsnormen, de moderne architectuur harmonieert met onze grote open ruimtes, de natuur en het zwembad, en biedt een uniek en rustig atmosfeer.

Deze penthouses beschikken over 2 of 3 slaapkamers, met 2 moderne badkamers, living met open moderne keuken, volledig ingericht. Een solarium waar je kan genieten van de mooie natuur, het meer en de ondergaande zon.

Alle huizen zijn georiënteerd op de grote centrale tuin van het wooncomplex, met vegetatie, ontspanningsruimtes en  gemeenschappelijke zwembad. Tevens heeft het een garage in de onderbouw met mogelijkheid tot berging.

Staat op nr 1 van onze bezichtigingsreis !