PRACHTIG APPARTEMENT VLAKBIJ STRAND, DENIA, ALICANTE

PRACHTIG APPARTEMENT VLAKBIJ STRAND, DENIA, ALICANTE

Pand ref: REAL 62205

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

73,65 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 291.600

Beschrijving

Marina Real Denia laat u genieten van prachtige nieuwbouw appartementen op slechts 500 meter van het strand, de jachthaven en het centrum. U hebt de keuze uit verschillende oppervlakten en verschillende aantal slaapkamers, maar bij allen kan u gebruik maken van de uitstekende gemeenschappelijke ruimtes. Als surplus is ieder appartement voorzien van een garage en een berging.

In residentie Marina Real Denia heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik: scholen, winkels, markten, gezondheidscentra, enz. U kan makkelijke gebruik maken van het openbaar vervoer of met de eigen wagen naar de andere steden via de nabijgelegen autostrades.

De uitstekende ligging geeft u toegang tot het strand zonder de auto te hoeven nemen. In slechts 5 minuten wandelen ben je aan het water om een verfrissende duik te nemen in de Middellandse Zee.  Maar ook binnen de urbanisatie kan je een aangename dag doorbrengen aan het gemeenschappelijke zwembad.  Waar ook de allerkleinsten kunnen genieten van het kinderbad of de speeltuin.

Denia was niet voor niets jarenlang de geliefde badplaats bij menig zonnekloppers en levensgenieters.  Er is echt voor ieders wat wils en genieten is een must in deze streek. Of je nu houdt van hippe bars en prachtige jachten of pittoreske oude visserswijken, in Denia kan u werkelijke van alles genieten.