PRACHTIG APPARTEMENT OP HET RESORT SANTA ROSALIA MET KRISTALHELDER MEER, MURCIA

Costa Càlida

263.900

REAL 64676

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woonoppervlakte

88,08 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Een luxe project MIRADOR DE SANTA ROSALIA van appartementen verdeeld over verschillende blokken en paradijslijke zwembaden met beach effect, gelegen in het geweldige Santa Rosalia Lake and Life Resort.

Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar, allemaal voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers. Deze appartementen hebben een grote woon- & eetkamer met moderne open keuken en schuiframen die aansluiten op het terras aan de voorzijde met uitzicht over het meer. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. Keukens zijn volledig uitgerust met witgoed en interne/externe verlichting inbegrepen.

De eyecatcher van Santa Rosalía Lake and Life Resort is zonder twijfel het meer van maar liefst 16.000m2 en is hiermee het grootste kunstmatige meer van Europa. Het meer maakt gebruik van een innovatieve technologie van Crystal Lagoons, een toonaangevende wereldspeler op het vlak van filtersystemen voor grote meren. Met deze technologie kan het waterverbruik tot de helft worden teruggebracht en zijn er 100 keer minder chemicaliën nodig dan in een normaal zwembad.

De beachclub van Santa Rosalía is dé perfecte plek om te onstspannen met vrienden en te genieten van een frisse cerveza of een glas wijn of van een lekkere lunch of diner met zicht op het meer. Op deze plek worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals beach volleybal, kayak, golf en petanque. Daarnaast is er ook nog een luxe restaurant aanwezig.  Het resort geniet van een tal van faciliteiten zoals fitness alsook een coworking space.

Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen.

Alle keukentoetellen en verlichtingen van het appartement inbegrepen in de prijs.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen