PENTHOUSES MET NATUURZICHT EN ZEEZICHT VLAKBIJ STRAND, GUARDAMAR DEL SEGURA

PENTHOUSES MET NATUURZICHT EN ZEEZICHT VLAKBIJ STRAND, GUARDAMAR DEL SEGURA

Pand ref: REAL 66600

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

80,07 m2 oppervlakte

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 285.000

Beschrijving

Nieuwbouw residentie met zeezicht in Guardamar del Segura. Guardamar del Segura staat bekend om zijn gastronomie, die wordt gekenmerkt door zijn kwaliteitsproducten van zowel de zee als de nabijgelegen boomgaarden. Eindeloze zandstranden, waar u kunt wandelen en genieten van het zonlicht en de mooiste zonsondergangen.

Het gebouw bestaat uit negen verdiepingen met in totaal 60 appartementen van 2 en 3 slaapkamers. Het complex heeft grote gemeenschappelijke tuinen en een gemeenschappelijk zwembad, ondergrondse parkeerplaatsen en berging zijn in de prijs inbegrepen. De residentie bevindt zich op een steenworp afstand van de jachthaven en op 500 meter van het strand.

De constructie van het complex is gemaakt met de beste kwaliteiten, en heeft ook grote terrassen en solarium,  en een onovertroffen uitzicht.

De appartementen bestaan uit een mooie moderne lichte woonkamer met open ingerichte keuken . Volledig ingerichte badkamers met spiegel, douchewand en vloerverwarming. Slaapkamers met ingebouwde kasten. De duplex appartement en penthouses hebben een solarium met stenen bbq.

 

Duplex met 3 slaapkamers vanaf 298.900 €

Penthouse 2 slaapkamers vanaf 285.000 €