OPEN VILLA TUSSEN STAD EN ZEE, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

600.000

REAL 62355

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

5

Badkamers

3

Woonoppervlakte

187,29 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

3

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Ontdek Mara Views, deze nieuwbouwontwikkeling omvat 58 woningen met 4 en 5 slaapkamers, en situeert zich in de bevoorrechte woonwijk van Vistahermosa Norte in de hoofdstad Alicante. Uw Spaanse droomwoning vlakbij het centrum van de stad en toch dichtbij de zee. In de omgeving van Mara Views vind je allerlei diensten; scholen, gezondheidscentra, ziekenhuizen, sportcentra, supermarkten, enz. De ontwikkeling ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Alicante en is ook perfect verbonden met het openbaar vervoer (lijn 10), met directe toegang tot Denia Avenue. De hoofdader die u zowel verbindt met het centrum van Alicante als met het gebied van de stranden zoals La Albufereta of La Playa de San Juan.

Dit project van vrijstaande villa's is geïntegreerd in het berglandschap van Alicante door het gebruik van karakteristieke elementen die typisch zijn voor de regio. Het is een wooncomplex ontworpen voor natuurliefhebbers, waarbij de verschillende ruimtes in een groene, frisse en natuurlijke omgeving zijn geplaatst. Met meer dan 6.000 m² groen is de urbanisatie als een biodiversiteitsreservaat waar de seizoensinvloeden van de inheemse soorten in elk seizoen een ander beeld geven.

Het complex biedt vele aanvullende diensten voor uw vrije tijd en comfortabel leven: een fitnessruimte met moderne apparatuur en een sauna. De panoramische ramen van de sportschool bieden een indrukwekkend uitzicht op de urbanisatie, de zwembaden en de tuinen. Er is een speeltuin, tennis en paddel – tennisbanen, "Social Club", waar u de kinderen naar extra lessen kunt brengen. Voor volwassenen zijn er verschillende avonden, vrijetijdsactiviteiten, je kunt er biljarten, er is een aparte kelder, enz. is een uniek project voor wie zich volledig wil onderdompelen in een gezonde mediterrane levensstijl terwijl hij aan de oevers van de Middellandse Zee woont .

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen