OPEN APPARTEMENT MET ZEEZICHT, CALPE

OPEN APPARTEMENT MET ZEEZICHT, CALPE

Pand ref: REAL 61631

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

122,60 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 467.000

Beschrijving

Dit unieke designproject in Calpe licht slechts op 20 meter van het strand. Bestaande uit 2 gebouwen van 18 verdiepingen met appartementen ontworpen om ten allen tijden te genieten van het Spaanse kustleven. Met de indrukwekkende rots El peñon de Ifach die uitsteekt uit zee als blikvanger   is dit werkelijk een unieke ligging binnen Calpe. Dit natuurpark is een icoon van de Costa Blanca en staat algemeen bekend als één van de mooiste en bijzonderste natuurgebieden van de hele mediterrane kustlijn. Deze locatie is zowel voor strandliefhebbers als voor wandelaars uitermate geschikt. Calpe is een leuke en levendige badplaats met een moderne jachthaven. Het gezellige centrum bestaat uit oude straten met witte huizen, talrijke winkels en terrassen. Ook ’s avonds valt er genoeg te beleven op de 2km lange promenade langs het strand met bars en restaurants.

De appartementen bieden uitzicht op zee of op de unieke zoutvlakten en het bergachtig landschap in de omging van Calpe. Door gebruik te maken van grote raampartijen geniet u werkelijk op ieder plekje van deze adembenemende uitzichten. Deze appartementen beschikken allen over verschillende indelingen, oppervlaktes en de mogelijkheid tot verschillende aantal slaapkamers. Vraag ons gerust naar meer informatie hieromtrent.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn zeer uitgebreid binnen dit complex, zo beschikt blok 1 op de 11de verdiepingen een landschapszwembad voor op de iets frissere dagen of voor wie een beetje verkoeling wil opzoeken. Maar ook buiten is er een zwembad met aangelegde tuinen, een tennis- en paddel baan, kinderspeeltuin, fitnessruimte …  Kortom qua ontspanning moet u in dit unieke concept zeker geen toegevingen doen.