OPEN APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

OPEN APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 65669

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

93,83 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 235.000

Beschrijving

Residentieel complex van 32 appartementen met 2 en 3 slaapkamers, terrassen, garages en bergingen, gemeenschappelijke ruimte met zwembad.

De appartementen op de begane grond hebben een tuin en de penthouses hebben een eigen solarium. Alle appartementen zijn voorzien van de garage en berging. Installatie van elektronische video-intercom. Pre-installatie van geleide airconditioning, distributie naar alle kamers van het huis. Rookafzuiginstallatie.

Op 10 minuten van het centrum van Villjoyosa en op 5 minuten van het strand van Paraíso. Villajoyosa is een verborgen parel aan de Spaanse Costa Blanca. Dit kleurrijke vissersdorpje ligt tussen Benidorm en El Campello, op ongeveer 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante. In de afgelopen jaren is het idyllische stadje een gewilde locatie geworden voor tweedehuisbewoners en toeristen. Villajoyosa heeft veel te bieden, van het brede zandstrand tot de smalle en kleurrijke straatjes van het historische stadscentrum. Tegenwoordig wonen er meer dan dertigduizend mensen in Villajoyosa en bovenal bieden de kleurrijke huizen veel inspiratie voor de vele kunstenaars. Villajoyosa staat ook bekend om zijn heerlijke chocoladefabriekmuseum Valor.