Ongekende luxe villa op het unieke golfresort, LAS COLINAS, Alicante

Ongekende luxe villa op het unieke golfresort, LAS COLINAS, Alicante

Pand ref: REAL 3887

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

130 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 545.000

Beschrijving

De luxueuze Granado villa’s zijn ontzettend stijlvol en in ultramoderne stijl gebouwd met hoogstaande kwaliteiten in afwerkingen en in bouwmaterialen met de laatste technologische snufjes en interieur design. De gezellige buitenruimtes zijn gemaakt om volop te genieten van het buitenleven in Spanje. In het zwembad, middenin dit prachtige natuurpark waan je uzelf in het paradijs.

Led verlichting, airco, osmose filter voor water in keuken, volledig uitgeruste design badkamers met vloerverwarming, dressings….zijn maar enkele features van deze ongekende luxe villa’s.

Deze 3-slaapkamer villa met 3 badkamers, heeft een woonoppervlakte van 130m2 en 75m2 terrassen + 20m2 solarium, zwembad 28,50m2 op een grondoppervlakte van 988 m2. De woning geniet van adembenemende uitzichten.

Kom genieten in alle luxe en rust van dit unieke en exclusieve golfresort aan de Costa Blanca. Las Colinas kan rekenen op een geprivilegieerde inplanting door zijn nabijheid van de kust in een vallei tussen heuvels ten zuiden van Alicante. Dit golfresort won verscheidene internationale prijzen als beste Golf Resort van Spanje en Lider Villa Resort van Europa en Spanje. Las Colinas blinkt uit door de privacy die alle woningen genieten door de uitzonderlijke mooie natuurlijke omgeving en de manier van integratie van deze in de prachtige natuur! Dit resort beschikt over diverse sportmogelijkheden buiten golf, een private Beach Club op 1ste lijn met zwembad, restaurant en café, superette, fitness met zwembad,…